facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Potpisan ugovor sa Efel Motorsom - "Tim. Snaga. Partnerstvo"

seniori
U salonu automobila Toyota na Starom aerodromu – Efel Motors, upriličeno je i potpisivanje ugovora o oficijelnom partnerstvu sa Rukometnim savezom Crne Gore.

U salonu automobila Toyota na Starom aerodromu – Efel Motors, pored prezentacije nove generacije modela TOYOTE C-HR, u prisustvu poslovnih partnera i saradnika, ali i brojnih zvanica iz javnog života, upriličeno je i potpisivanje ugovora o oficijelnom partnerstvu sa Rukometnim savezom Crne Gore.

Naime, potpisani ugovor pod sloganom - “Tim. Snaga. Partnerstvo!-  predstavlja krunu njihove dosadašnje saradnje.

Iz Efel Motors-a ističu: Ponosni smo na ovu saradnju, jer dio naše kompletne poslovne politike je upravo afirmacija sporta u Crnoj Gori, što potvrđuje i činjenica postojanja dugogodišnjeg ugovora o partnerstvu i sa Crnogorskim olimpijskim komitetom. Vjerujemo da će nastavak naše saradnje sa RSCG-om doprinijeti stvaranju još boljih rezultata u ovoj godini.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda istakao je da je Efel Motors jedan od tradicionalnih partnera „crnogorske kuće rukometa“ koji podržava sve aktivnosti Saveza i doprinosi ostvarivanju zacrtanih ciljeva u obimnom kalendaru takmičenja reprezentativnih selekcija.

Ponosni smo što među sponzorima i partnerima imamo kompanije koje godinama podržavaju Savez, pa možemo da konstatujemo da su u pitanju prijatelji, sa kojima sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju. Efel Motors je jedan od partnera koji je od prvog dana mog mandata prepoznao ono što na planu afirmacije crnogorskog sporta rade naše rukometašice i rukometaši. Zato su sve naše reprezentativne selekcije u proteklih pet godina na dresu nosili logo Efel Motorsa. I ono što je najvažnije - u kontinuitetu su dobijali podršku koja ih je vodila do rezultata koji su za poštovanje i prepoznati u rukometnoj javnosti širom Evrope i svijeta“, kazao je Kapisoda.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×