facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Povezanost koja traje: Telemach uz Rukometni savez Crne Gore i u 2024!

seniori
Kompanija Telemach i Rukometni savez Crne Gore potpisali su nastavak saradnje koja traje od novembra 2021.

Kompanija Telemach i Rukometni savez Crne Gore potpisali su nastavak saradnje koja traje od novembra 2021.

Izvršni direktor kompanije Telemach Milija Zeković i predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda prilikom današnjeg susreta osvrnuli su se na prethodne tri godine koje su donijele brojne uspjehe i nemjerljivu sreću ljubiteljima ovog sporta.

„U 2022. godini slavili smo medalju rukometašica na Evropskom prvenstvu, a u prošloj smo ponovo svjedočili nevjerovatnoj požrtvovanosti kako na terenu, tako i van njega. Rukometni savez Crne Gore sa svim svojim igračima pokazuje nam kako izgleda biti srcem, voljom i predanošću povezan na istom zadatku – a to je da svojoj državi donesu još jedan razlog za ponos. Telemach, zato, bez dileme, i u ovoj i narednim godinama ostaje podrška najboljim predstavnicima crnogorskog sporta. Vjerujemo da će nastavak sponzorstva doprinijeti razvoju rukometa, na zadovoljstvo svih nas“, poručio je Zeković.

 

Prvi čovjek crnogorske „kuće rukometa“ Petar Kapisoda poručuje da je uvijek zadovoljstvo kada produžavaju saradnju sa tradicionalnim sponzorima, a Telemach je jedan od njih.

„Nastavak saradnje potvrda je da je dosadašnja bila uspješna te da su ostvareni svi poslovni i sportski ciljevi partnera. Telemach od novembra 2021. godine podržava aktivnosti reprezentativnih selekcija i u tom periodu ostvarili smo brojne uspjehe na međunarodnoj sceni, a izdvaja se bronzana medalja rukometašica na Evropskom prvenstvu 2022. I druge reprezentativne selekcije dostojno su predstavljale Crnu Goru na najvećoj sceni, a Telemach je bio velika podrška svim našim uspjesima. Logo našeg sponzora, ponosno smo nosili na našoj opremi i zajedno se radovali svim uspjesima. Uz zadovoljstvo ostvarenim tokom dosadašnje saradnje, vjerujem da novi ugovor najavljuje nove uspjehe naših najboljih ambasadora na međunarodnoj sceni“, kazao je Kapisoda.

Crnogorske „lavove“ gledaćemo već narednih dana na terenu. Očekuje ih premijerni meč Evropskog prvenstva u Minhenu, 12. januara i to protiv Mađarske. Rivali u grupi su im još Island i Srbija, a plasman u glavnu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

Svim srcem uz naše sjajne momke!

facebook instagram twitter viber licenciranje
×