Hummel u naredne četiri godine sponzor opreme RSCG
05.09.2019

            Rukometni savez Crne Gore sa zadovoljstvom želi da Vas informiše da je zaključen ugovor o saradnji sa danskim brendom sportske opreme Hummel.

Ugovorom koji su u Arhusu (Danska) potpisali predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda i predstavnik kompanije Hummel Michael Blicher Rasmussen, precizirano je da će u naredne četiri godine, sve reprezentativne selekcije nositi opremu renomiranog proizvođača.

 Imajući u vidu bogatu tradiciju Hummel-a, te renome klubova i nacionalnih federacija koji već imaju zaključen ugovor o saradnji sa tom kompanijom, izuzetno nam je zadovoljstvo što će već od Svjetskog prvenstva za rukometašice u decembru i Evropskog prvenstva za rukometaše koje se u januaru održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, naši reprezentativci i reprezentativke nositi opremu sa logom kompanije koja je prepoznata širom planete.

            Kako je Hummel ranije zaključio ugovor sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost, najboljim predstavnikom naše države na međunarodnoj sceni, to vjerujemo da će i saradnja sa nacionalnom federacijom biti na obostrano zadovoljstvo. Uvjereni smo da ćemo uz veliki doprinos obje strane, ostvariti sve ciljeve koje smo definisali ugovorom, a koji prvenstveno obuhvataju veliki broj međunarodnih takmičenja na kojima će naše reprezentacije nastupiti u naredne četiri godine.

            Danski brend sa sjedištem u Arhusu, osnovan je 1923. godine i primarno pokriva tržišta skandinavskih zemalja, centralne Evrope i Turske.

© Rukometni savez Crne Gore 2018