Saopštenje Rukometnog saveza Crne Gore
26.08.2019

Povodom informacije koja se pojavila na nekim portalima da se Vuko Borozan vraća u nacionalni tim na Evropskom prvenstvu koje će se održati u januaru naredne godine, Rukometni savez Crne Gore objavljuje zvanično saopštenje:

Svu komunikaciju vezano za mušku seniorsku reprezentaciju, Rukometni savez Crne Gore obavlja preko predsjednika saveza, direktora muških reprezentativnih selekcija, selektora seniorskog tima i osobe zadužene za komunikaciju sa medijima. Zvanične su takođe,isključivo samo informacije dostavljene medijima preko osobe zadužene za komunikaciju sa novinarima, kao i na sajtu saveza.

Niko od navedenih lica u proteklom periodu nije se obratio javnosti saopštenjem ili izjavom vezano za eventualni nastup Vuka Borozana na Evropskom prvenstvu.

Stoga, informacije koje su se pojavile na portalima ocjenjujemo kao novinarske špekulacije koje nijesu zvanično potvrđene, niti su relevantne za rukometnu i cjelokupnu crnogorsku javnost.

Rukometni savez Crne Gore kao i do sada, svu zvaničnu komunikaciju vezanu za muški nacionalni tim vodiće preko prethodno navedenih lica, a selektor Zoran Roganović blagovremeno će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo.

© Rukometni savez Crne Gore 2018